Nincs termék a bevásárlókosárban.

Moser hajvágógépek

Szűrők
oldalanként
Professzionális hajvágógép. Nagy teljesítményű robosztus motorral szerelt, alacsony zajszintű hajvágógép. Jellemzője az extra rövid vágási hossz, ugyanakkor kíméletes és gyengéd a fejbőrhöz. Hibátlan átmenetek készíthetők a penge kialakításának és állíthatóságának köszönhetően 0.5-2mm között.
18 500 Ft (Bruttó ár)
Új Lithium-ionos akkuval! Egy új dimenzió a kreatív fodrászoknak! Erőteljes vágás köszönhetően a nagy pontosságú köszörülés technológiának. Állandó fordulatszámon processzor vezérelt motor állandó forgácsolási erő, függetlenül az akkumulátor töltöttségi állapotától, vagy a haj szerkezetétől. Hang Információs Rendszer: különböző hangokat ad a töltés elindulásakor és a teljes feltöltéskor. Védelem a túlzott kopás ellen (OverloadProtection). Optikai információs rendszer: Akkumulátor töltöttségi állapotát és töltöttséget jelző LED lámpa. "Made in Germany".
60 000 Ft (Bruttó ár)
Egy új generációs, kombinált erejű kontúrvágógép. Ultra elegáns kontúrvágó, könnyen eltávolítható vágópengével és egy nagy teljesítményű lítium-ion akkumulátorral rendelkezik. A gyorsan levehető / felhelyezhető penge egység segítségével egy mozdulattal felhelyezhető másik vágó vagy tetováló penge egység. Kombinált működés, hálózatról és akkumulátorról egyaránt. Az akkumulátor folyamatos üzemideje akár 120 perc. Töltés 80 perc alatt. Rendkívül hatékony és megbízható Li-Ion akkumulátor. Nincsen memóriavesztési effektus. Integrált chip vezérli a motor működését, amely támogatja az egyenletes teljesítményt függetlenül az akkumulátor töltöttségi állapotától. Meglepően könnyű és csendes. A súlya csak 120 g.
57 000 Ft (Bruttó ár)
Ezt a rendkívül stílusos, új generációs hajvágógépet nagy teljesítmény jellemzi. Hosszú élettartamú lítium-ion akkumulátorral és könnyen eltávolítható vágóblokkal van felszerelve. Egy Integrált chip vezérlésével működik a motor, amely támogatja a nagy teljesítményt függetlenül az akkumulátor töltöttségi állapotától. Meglepően könnyű és csendes. A súlya mindössze 265 gramm. A test egészének formája a maximális munkakényelem érdekében lett megtervezve. Gyorsan, egy mozdulattal felhelyezhető fésűkészlet. Rendkívül hatékony és megbízható Li-Ion akkumulátor. Nincsen memóriavesztési effektus. Intelligens, ami megkönnyíti a használatát. Akkumulátor kapacitásának folyamatos ellenőrzése. A pillanatnyi sebesség mutatása, valamint rendelkezik kijelzővel, ami megmutatja, hogy mikor van szükség a penge tisztítására és olajozására. Mindez nagyban meghosszabbítja a gép hasznos élettartamát.
80 000 Ft (Bruttó ár)
Tartalma: 1db mágneses 1,5 mm-es vezetőfésű; 1db mágneses 3 mm-es vezetőfésű; 1db mágneses 4,5 mm-es vezetőfésű.
5 500 Ft (Bruttó ár)
Kis méret, könnyű és praktikus, hosszú élettartamú. Tartós motor a professzionális igényekhez.
15 000 Ft (Bruttó ár)
Close