Nincs termék a bevásárlókosárban.

Gamma Piú eszközök

Szűrők
oldalanként
Könnyű és kompakt hajszárító, mely nem fárasztja az izom-ízületrendszert. Professzionális teljesítménye ideális intenzív felhasználáshoz Turmalinnal bevont rács: ionizálja a levegőt, így a haj élénkebb és fényesebb lesz.
31 100 Ft (Bruttó ár)
Moduláris professzionális nyírógép forgó motorral.
51 500 Ft (Bruttó ár)
Absolute Hitter - vadonatúj professzionális moduláris trimmer, leszerelhető és cserélhető felső borítással. 1 trimmer 12 különböző kombinációval!
43 500 Ft (Bruttó ár)
Az olasz technológia valódi koncentrátuma! Iongenerátor be- és kikapcsolóval, amely szabályozza a negatív ionok kibocsátását attól függően, hogy milyen eredményt kíván elérni a hajon. Nano Silver technológia: Ezüst 999% coated-bevonatú szál, mely Ag+ nano részecskéket szabadít fel. E.T.C. Technológia: Mélyebbre hatol be a hajszálak belsejébe, így segíti rendkívül gyors száradást. Ultrakinetikus motor: nagy teljesítményű, hosszú élettartamú motor, légnyomás 108 m3/h. Maximális könnyedség: Mindössze 390 g!!! A Az izom és izület stresszének csökkentése és a stylingolás megkönnyítése érdekében. Csendes: kevesebb akusztikus stressz a szalonban. Magas levegőhőmérséklet a kreppes, szálkás sűrű haj megszelídítéséhez is.
53 500 Ft (Bruttó ár)
GAMMA + PROFESSZIONÁLIS BOOSTED CLIPPER SUPER TORQUE motorral.
68 500 Ft (Bruttó ár)
Professzionális hajnyíró, hosszú élettartamú digitális motorral. Clipper, ultra ellenálló fém testtel és technológiai lélekkel. 45 mm-es Faper penge, mobil Slim Deep Black Diamond Carbon pengével, a tökéletes simaságért. 7500 ford./perc digitális motor, amely nagy nyomatékot, alacsony vibrációt és kisebb zajt generál. Két pengeállító kar* a kényelmes, kétkezes használat érdekében. Fix talp/ dokkoló a gyorstöltéshez LED világítással. Innovatív kialakítás és csúszásgátló támogatás. Teljes feltöltés 150 perc alatt. Újratölthető lítium akkumulátor 4 LED jelzővel a hátralévő töltés jelzéséért. Működési autonómia 200 perc. Ultra-ellenálló teljes fém test ergonomikus fogantyúval és markolatorientált bemélyedéssel a még nagyobb biztonság és stabilitás érdekében. * FIGYELEM! Nem lehet mindkét kart egyszerre felszerelni!
109 500 Ft (Bruttó ár)
Close