Nincs termék a bevásárlókosárban.

Gamma Piú hajszárítók

Szűrők
oldalanként
Könnyű és kompakt hajszárító, mely nem fárasztja az izom-ízületrendszert. Professzionális teljesítménye ideális intenzív felhasználáshoz Turmalinnal bevont rács: ionizálja a levegőt, így a haj élénkebb és fényesebb lesz.
31 100 Ft (Bruttó ár)
Az olasz technológia valódi koncentrátuma! Iongenerátor be- és kikapcsolóval, amely szabályozza a negatív ionok kibocsátását attól függően, hogy milyen eredményt kíván elérni a hajon. Nano Silver technológia: Ezüst 999% coated-bevonatú szál, mely Ag+ nano részecskéket szabadít fel. E.T.C. Technológia: Mélyebbre hatol be a hajszálak belsejébe, így segíti rendkívül gyors száradást. Ultrakinetikus motor: nagy teljesítményű, hosszú élettartamú motor, légnyomás 108 m3/h. Maximális könnyedség: Mindössze 390 g!!! A Az izom és izület stresszének csökkentése és a stylingolás megkönnyítése érdekében. Csendes: kevesebb akusztikus stressz a szalonban. Magas levegőhőmérséklet a kreppes, szálkás sűrű haj megszelídítéséhez is.
53 500 Ft (Bruttó ár)
Könnyű, kompakt és maximális teljesítményű! Az Evolution Turbo Compressor Technology növeli a kefékkel érintkező levegő nyomását és sebességét. Turmalinnal bevont rács: ionizálja a levegőt, így a haj élénkebb és fényesebb lesz. Mindössze 430 gr. Kompakt: csak 18,5 cm hosszú. Szabadalmaztatott regisztrált formatervezési minta.
42 500 Ft (Bruttó ár)
Az egyetlen hajszárító a Világon, amelynek aktív oxigén aktiválója van: a beépített exkluzív UV-lámpa a levegőt aktiválja és ezáltal aktív oxigénné alakítja. Így a szárítási folyamat szépség- és wellness kezeléssé válik a haj számára. Az aktív oxigén kölcsönhatásba lép a hajfesték molekulákkal, elősegítve annak jobb rögzülését és a festési eredmény hosszabb színmegtartását. Megkönnyíti a kutikula zárását, ezáltal a haj simábbá és fényesebbé válik. Megvédi a hajszerkezetet a légköri hatásoktól és a hőtől. Az aktív oxigén által kiváltott oxidatív folyamat elpusztítja a baktériumkapszulát és javítja a bőr anyagcseréjét, elősegítve annak természetes állapotának helyreállítását. Iongenerátor be- és kikapcsoló szabályozza a negatív ionok kibocsátását attól függően, hogy milyen eredményt kíván elérni a hajon. (ION) aktiválás esetén: Az eredmény hidratált, sima haj, statikus elektromosság nélkül. (O) bekapcsolás: Volumennövelés és az állagjavítás eléréséhez. Az aktív oxigén előnyeinek tudományos vizsgálatát a Biomedical s.r.l. dermatológiai és trichológiai bio-orvosi központ végezte.
59 000 Ft (Bruttó ár)
Negatív ionokat kibocsátó iongenerátor: az elektrosztatikus töltés csökkentése érdekében. Relax Silent Technology: kevesebb akusztikus stressz, kisebb zaj a fodrászszalonban. Súlya könnyebb, ezáltal kímélőbb, kevésbé terheli az ízületeket. Az elektromágneses kibocsátása 92%-kal kevesebb a hagyományos szárítókhoz képest. Nagy teljesítményű légáramlás, nyomás és hőmérséklet. Mélyebbre hatol a hajszálak belsejében, ezáltal gyorsabb szárítást garantál. Alacsony fogyasztás 2100 W. Nano Silver technológia: Ezüst 999% coated-bevonatú szál, mely Ag+ nano részecskéket szabadít fel.
56 000 Ft (Bruttó ár)
Gyors szárítás, amely erejének és nano technológiájának köszönhetően fertőtleníti a hajat. Rács 999 ‰ ezüsttel bevonva: a Nano Silver Technologiának köszönhetően Ag + nanorészecskéket szabadít fel. Beépített hideg levegő gomb az egyszerű fogásért. Fogantyú lekerekített oldalsó gombokkal. Forgó fúvóka rögzítő csatlakozóval. Törésmentes vezetékkábel. Szabadalmaztatott regisztrált formatervezési minta.
34 000 Ft (Bruttó ár)
Close